Rondvaart Nieuwe Liefde
Vrijgezellenfeest friesland
Bijzonder vrijgezellenfeest Friesland

Gaat er binnenkort een vriend of vriendin trouwen? Organiseer een onvegetelijk vrijgezellenfeest aan boord van Rondvaart Nieuwe Liefde!

Vanuit Sneek varen wij met een gezelschap van ongeveer 10 tot max. 45 personen naar de leukste plekken van Friesland. Jullie mogen zelf kiezen wat de route en bestemming is! 

Laat de vrijgezel een leuke outfit aantrekken en jullie hebben gegarandeerd veel bekijks van mensen op andere boten en op de terrasjes langs de waterkant. 

Activiteiten aan boord
Onderweg kun je leuke activiteiten doen aan boord zoals: jongens vs. de meisjes spellen, pubquiz, lipdup workshop, moordspel, servies beschilderen, naaktmodel schilderen of een andere creatieve workshop....! Er is ruimte genoeg en bij slecht weer is succes verzekerd omdat de boot helemaal overdekt is. 

Mooi zonnig weer? Dan kunnen jullie lekker met een drankje op het zonnedek borrelen en genieten van het uitzicht. We hebben een biertap aan boord, dus ook voor dorstige vrijgezellen is dit de perfecte boot. Onderweg zwemmen is ook mogelijk, want de Nieuwe Liefde beschikt over een zwemtrap. 

Ook kunnen jullie de rondvaart combineren met een activiteit aan de wal. Denk aan solexrijden, paintballen, highland games of haka workshop!

Lunchen of dineren 
Het eten kunnen we ook verzorgen aan boord van de Nieuwe Liefde. Maar het is ook mogelijk dat we jullie naar een leuk restaurant in de omgeving brengen zoals de Kajuit of Aqua Village in Sneek, Picknickers of het Meer van Lenten in Terherne. Ook kunnen we in overleg een smakelijke BBQ organiseren op een opbewoond eilandje of een aanlegplek in de natuur.