Rondvaart Nieuwe Liefde
Vergaderen op het water
Vergaderen op het water Friesland

Wilt u iets 'anders dan anders' tijdens uw MT-vergadering, team-meeting, afdelingsoverleg of andere bijeenkomst? Denk eens voor vergaderen op het water in Zuidwest Friesland!

Stabiel en ruim
Rondvaart Nieuwe Liefde is een stabiele, veilige en goed onderhouden boot, waar u uw collega's en/of zakenrelaties met een gerust hart kunt uitnodigen. De ruime kuip is geheel overdekt en biedt voldoende zitgelegenheid. De ramen van de kuip kunnen naar wens open of dicht; afhankelijk van het weer en uw wensen passen wij ons aan.   

Combineer het nuttige en aangename
Met uw MT, team of afdeling op Rondvaart Nieuwe Liefde kunt u het nuttige combineren met het aangename. Terwijl de schipper een mooie route vaart, praat u samen over zaken die u wilt bespreken. Dit kan plenair in ons ruim, maar ook informeel. Er zijn verschillende plekken op de boot, waar je even bij kunt praten: op het zonnedek, in het vooronder, achterop de boot. En de setting op de boot maakt het anders dan op kantoor!     

Opstapplek 
De route is altijd in overleg met u. Is uw bedrijfspand gevestigd in de buurt van het water? Als verrassing kunnen we u komen ophalen op de zaak! Opstappen in ons schippershuis in Sneek is uiteraard ook altijd mogelijk. Vaartochtjes kunnen qua duur variëren van 2 uurtjes tot een hele dag. 

Activiteit of uitje
Onderweg van boord voor een leuke activiteit of bezichtiging? Dat is uiteraard mogelijk! Rondvaart Nieuwe Liefde kan op bijna alle plekken in Zuidwest Friesland komen. Denk aan: de fierljepschans in IJlst, het Woudagemaal in Lemmer, de Beerenburg distilleerderij in Sneek, escaperoom in een skûtsje in Earnewâld of koe-knuffel boerderij in Delstrahuizen.  

Catering naar wens
De inwendige mens wordt goed verzorgd op Rondvaart Nieuwe Liefde. Geeft u uw wensen aan? Wij zullen een voorstel op maat maken voor wat betreft de catering. Wilt u een lunchbijeenkomst aan boord houden? Of juist dineren met een gezelschap? Wilt u gezellig borrelen aan boord? De vriendelijke gastvrouw voorziet u graag van een drankje en bijpassend hapje.