Rondvaart Nieuwe Liefde
Trouwen op het water
Trouwen in Friesland

Denkt u zich eens in...kabbelende golfjes, zon aan de hemel, vrienden en familie in hun mooiste kleding en u als stralend bruidspaar in het midden! Trouwen aan boord van Rndvaart Nieuwe Liefde is heel speciaal en romantisch.

In het huwelijksbootje
Naast het bruidspaar en de Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, is het mogelijk maar liefst 42 gasten mee het water op te nemen. Het schip is groot genoeg om uw directe familie en vrienden mee te nemen. Toch zal uw bruiloft op een schip altijd intiem blijven. Bovendien zal het nooit 'in het water vallen' door de vaste overkapping aan boord.   

Plek naar keuze
U kunt een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Súdwest Fryslân uitnodigen om mee te varen op ons schip. Hiervoor dient u wel eerst een formulier van de gemeente in te vullen. Op de plek waar u het ja-woord wilt geven, gaan we voor anker en nemen we rustig de tijd om alle plechtigheden te doorlopen. Dit kan bijvoorbeeld ook 's avonds bij zonsondergang!   

Kerkje aan het water
Een andere mogelijkheid is, om met uw gasten naar een kerkje aan het water te varen, waar u het ja-woord aan elkaar geeft. Bijvoorbeeld het kerkje van Sandfirden is heel populair onder verloofde stellen, maar ook het Tsjerke in Terherne of de bijzondere klokkenstoel-kerk in Goingarijp. Daarnaast kun je in watersportdorpen als Oudega SWF, Uitwellingerga of Gaastmeer aanleggen vlakbij de NH kerk. 

Toost en taart
Naderhand uiteraard toosten met een heerlijke fles champagne! In het schip is daarnaast voldoende ruimte om een feestelijke bruidstaart aan te snijden. Dineren is ook mogelijk aan boord, of heeft u liever dat wij u bij een restaurant of feestlocatie aan het water brengen?

Borrelen met uitzicht
De schipper vaart een mooie route, de gasten kunnen ongedwongen borrelen met steeds een wisselend uitzicht op de Friese meren.