Rondvaart Nieuwe Liefde
Rondvaart sneek
Rondvaartboot Sneek Friesland
Wilt u ook eens op een authentieke houten rondvaartboot varen, comfortabel genietend van waterpoortstad Sneek, het Sneekermeer en de fraaie omgeving in Zuidwest Friesland? 


Stap dan eens aan boord van voormalig skûtsje Nieuwe Liefde. Dit zeilschip is omgebouwd tot een comfortabel overdekt rondvaartschip met heerlijk zonnedek. Ondertussen kunt u genieten van een hapje en een drankje. Door de grote overdekte kuip kunnen wij ook varen met regen en wind!

Rondvaart Nieuwe Liefde kan maar liefst 45 personen vervoeren.

Vaarroutes in Sneek Friesland
Hoewel Rondvaart Nieuwe Liefde Sneek als thuisbasis heeft, kunt u het rondvaartschip ook in andere delen van Friesland reserveren. 

Rondvaart Nieuwe Liefde is een slank schip met een geringe diepgang, waardoor zij over alle Friese wateren kan varen. Graag adviseren wij u over welke route interessant is voor u en uw gezelschap. 

Skûtsje varen Sneek Friesland
Het skûtsje is in 2005 omgebouwd tot rondvaartboot. Het is sfeervol betimmerd en ingericht met mahoniehouten banken en voorzien van een warm gekleurde teakvloer.

DIt rondvaartschip is comfortabel overdekt én beschikt over een heerlijk zonnedek. Door de grote overdekte kuip kunnen wij ook varen met regen en wind!

Het is geheel verbouwd volgens de veiligheidsnormen van de S.I. (scheepvaartinspectie). Een sterke binnenboordmotor in combinatie met een boegschroef maken het schip zeer behendig en ook geschikt voor het varen in smalle vaarten en sloten. Door de aanwezigheid van een sputpaal is het 'voor anker' gaan nergens een probleem.

Contact
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf.