Rondvaart Nieuwe Liefde
Familieuitjes rondvaart sneek
Familiedag Friesland

Heeft u iets speciaals te vieren? Misschien 12,5 jaar, 25, 40 of zelfs 50 jaar getrouwd? Of de 50e, 65e of 80e verjaardag van vader, moeder, opa of oma vieren?  

Families tot 45 personen
Graag nodigen wij u met uw complete familie uit voor een prachtige vaartocht aan boord van Rondvaart Nieuwe Liefde. Gezelschappen tot 45 personen kunnen wij een schitterende ochtend, middag of avond bezorgen. 

Route in overleg
In overleg met u bespreken wij de route. Wellicht kunnen we u als verrassing ophalen van huis of een andere speciale plek? Wilt u met de boot naar Sneek, IJlst, Langweer of Terherne varen? Of wilt u misschien een bezoek aan het Woudagemaal in Lemmer brengen?

Oudere gasten
Nieuwe Liefde is een veilige en stabiele boot voor oudere gasten. De opstap is ruim en er zijn stevige handgrepen naast het trapje gemonteerd. Iedereen heeft een zitplaats aan boord en dan nog is er veel bewegingsruimte in de kuip. Met een rolstoel is het helaas niet mogelijk dit schip te betreden.      

Kinderen 
Ook kinderen zijn van harte welkom aan boord. Door de diepe kuip is het een geschikt schip om kleine kinderen mee te nemen. Bovendien beschikken wij over een prachtig 'vooronder' waar de kleintjes naar hartelust kunnen spelen. Oudere kinderen mogen bij de schipper in de stuurhut een kijkje nemen. Wij verzoeken u wel zelf een zwemvest mee te nemen voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen.  

Catering wensen
Ook bespreken we graag de catering mogelijkheden met u. Onze bediening serveert de gasten graag een drankje aan boord. Wellicht wilt u daar luxe hapjes of een saladebuffet bij? 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.